© Twitter

Gwendolyn Rutten wordt witte Power Ranger

'Work hard, play hard.' Dat is het motto waaronder Open VLD-voorzitster Gwendolyn Rutten over twee weken meedoet aan de Hercules Trophy, een teambuildingswedstrijd tussen verschillende bedrijven. En ze heeft er zin in, zo blijkt uit een foto die ze woensdagochtend via Twitter deelde. Rutten en haar teamgenoten staan erop uitgedost als Power Rangers.

aro

De Open VLD-voorzitster zal als witte Power Ranger haar team aanvoeren, waarin naast zij ook nog het europarlementslid Philippe De Backer en de Brusselse parlementsleden Els Ame en Khadija Zamouri zitten. Daarnaast vormen de Vlaamse liberalen ook nog een team van het Vlaams Parlement, met onder anderen Bart Somers, en een team van het federale parlement, met onder anderen Willem-Frederik Schiltz.

Tijdens de wedstrijd moeten de deelnemers als team een aantal opdrachten uitvoeren, de ene al iets meer bijzonder dan de andere. Maggie De Block is overigens de grote afwezige. Althans op het terrein, want ze zal wel supporteren aan de zijlijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer