Zwoele dagen op komst: dit is de hipste badmode

De weermannen- en vrouwen zijn unaniem: dit weekend wordt het stralend weer. Ga je verkoeling opzoeken, dan doe je het misschien wel in een nieuw badpak of bikinietje. Een overzicht van de leukste trends van het moment.

vwh

Ruches

Broeken en shirts met volants zijn in de mode en de trend mag je ook doortrekken naar de badmode. Maak het gerust romantisch op het strand of aan het zwembad.

Hoog uitgesneden

Je innerlijke Pamela Anderson? Laat ze vrij en ga voor een übersexy badpak met hoge uitsnijdingen aan de benen. Extra fashion punten voor een hippe boodschap op het pak, die ook nog eens zeer Instagram-waardig is.

Bloemen

Met een badpak of bikini met (exotische) bloemen ben je nooit out of style. Te schattig? Ga voor een diep V-decolleté voor meer pit.

Streepjes

Vorig jaar vierde de Amerikaanse zangeres Taylor Swift al de 4th of July in een gestreept badpak, haar vriendinnen volgden haar voorbeeld. Je bent nog niet te laat als je de trend wil uitproberen: een streepjespatroon is nog steeds hot.

Hoge halslijn

Sportief, sexy en vooral veilig als je nogal graag in het water springt: een bikini met een top met hoge halslijn is modieus én praktisch.

Netjes en koordjes

Een beetje meer laten zien dan je blote buik, benen en armen, dan is badmode met een neteffect misschien wel iets voor jou. Sexy, maar dan op een manier dat het ook écht netjes blijft.

Metallic

Al enkele jaren een vaste waarde in badmodeland: de zomer is er om te stralen. Letterlijk dan, in een badpak met een zilveren schijn. Oogt luxueus en sportief tegelijk.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer