Vrouw en dochters Guardiola waren bij noodlottig optreden in Manchester

© EPA

De vrouw en twee dochters van de bekende voetbaltrainer Pep Guardiola waren gisteravond aanwezig bij het optreden van Ariana Grande in Manchester, waar een zelfmoordterrorist een bloedbad aanrichtte. Dat schrijven verschillende Spaanse en Engelse media.

wic

Pep Guardiola is één van de bekendste voetbaltrainers ter wereld. De Spanjaard en ex-speler van FC Barcelona is momenteel hoofdtrainer van het Engelse Manchester City, waar hij Rode Duivels Vincent Kompany en Kevin De Bruyne onder zijn hoede heeft.

Gisteravond zijn zijn vrouw Cristina Serra en zijn twee dochters Maria en Valentina echter aan het ergste ontsnapt, melden Spaanse en Engelse media. De vrouw van Guardiola had de twee meisjes meegenomen naar het optreden van Ariana Grande in de Manchester Arena, waar een zelfmoordterrorist een bloedbad aanrichtte. Er vielen minstens 22 doden en 59 gewonden, maar het gezin van Guardiola zou ongedeerd zijn.

Voorlopig werd het nieuws nog niet bevestigd door Manchester City of Guardiola zelf. De Spanjaard drukte op Twitter wel al zijn medeleven met de slachtoffers uit.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen