© EPA

1 / 3
thumbnail: null

Dubbel wordt heel moeilijk voor Juve na verlies in eigen huis

Juventus mag dan wel op weg zijn naar de titel in de Italiaanse Serie A, de dubbel lijkt momenteel wel erg ver weg. In de halve finale van de Italiaanse beker verloor de Oude Dame immers voor eigen volk de heenwedstrijd met 1-2 van Fiorentina.

vml

Chelsea-huurling Mohamed Salah was alweer de man-in-vorm bij Fiorentina. Hij opende al na elf minuten de score na een heerlijke run, dwars door de Juve-defensie. Llorento bracht de stand nog voor rust in evenwicht maar Salah scoorde nog een tweede keer in de tweede helft. Juventus leek zich nog wel te herpakken en ging daarna naarstig op zoek naar de gelijkmaker (of meer) maar faalde in de zone van de waarheid...

In de andere halve finale van de Coppa Italia behaalde Dries Mertens met Napoli woensdag wel al een gunstige uitgangspositie voor de terugwedstrijd. De Napolitanen speelden 1-1 gelijk op het veld van Lazio en kunnen het afmaken voor eigen volk.

De terugwedstrijden zijn gepland voor 7 en 8 april.