Oscar and the Wolf voeren ‘de eindafrekening’ aan

© Koen Bauters

Het nummer heeft nooit helemaal bovenaan ‘De Afrekening’ gestaan, maar ‘Strange entity’ van Oscar and the Wolf staat wel mooi op nummer een van ‘De eindafrekening’ van Studio Brussel te blinken.

edm

Radiozender Studio Brussel zond vandaag naar jaarlijkse gewoonte ‘De eindafrekening’ uit: een overzicht van de nummers die het afgelopen jaar het best hebben gescoord in de wekelijkste hitlijst ‘De Afrekening’. Helemaal bovenaan staat een nummer uit eigen land: Strange entity van Oscar and the Wolf.

Snap out of it van Arctic Monkeys eindigt op de tweede plaats en Home van Dotan vervolledigt de top drie. Take me to church van Hozier staat op nummer vier, Bright life van Amongster op nummer vijf.

Met Princes staat Oscar and the Wolf bovendien nog een tweede keer in de top tien, op plaats zes. Ook Triggerfinger (op 7 met Perfect Match) en Channel Zero (op 10, met Electronic Cocaine) konden een plaats bij de beste tien veroveren. In totaal zijn 55 van de 120 nummers van Belgische makelij. Gabriel Rios is het meest vertegenwoordigd, met vier nummers.

De volledige lijst kunt u hier bekijken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen