Als twee druppels water: Nathalie Meskens en Anne De Baetzelier

© *

VTM viert dit jaar zijn 25-jarige bestaan. De zender viert dat in augustus door twee van zijn meest memorabele programma’s te combineren in een unieke muziekshow: Tien om Tegen de Sterren Op te Zien.

dvg

Daarin slaat presentator en zanger Willy Sommers (foto) twee avonden lang de handen in elkaar met de acteurs van Tegen de Sterren Op. Zo kruipt Nathalie Meskens (foto) in de huid van zijn co-presentatrice Anne De Baetzelier, die niet betrokken wordt in deze Tien Om Te Zien-parodie. Meskens lijkt als twee druppels op De Baetzelier in haar glorietijd. Getuige daarvan zijn het promofilmpje dat VTM sinds gisteren uitzendt en de bijhorende foto.

Ook Guga Baúl en zijn Tegen de Sterren Op-collega’s duiken de verkleedkoffer in. Zij brengen iedere avond hun eigen interpretatie van enkele onvergetelijke TOTZ-nummers. De rest van de avond wordt ingevuld door échte Vlaamse artiesten.

De twee shows vinden plaats op maandag 11 augustus aan de vuurtoren op de Zeedijk in Blankenberge, en op woensdag 20 augustus aan de havengeul op de Zeedijk in Nieuwpoort.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen