‘Nieuwe afleveringen van Xena? Wishful thinking’

© BELGAIMAGE

© Photo12

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Lucy Lawless heeft de geruchten over nieuwe afleveringen van de tv-reeks Xena: Warrior Princess de kop ingedrukt. ‘Wishful thinking’, noemt de actrice het op Twitter.

Guy Stevens

Tussen 1995 en 2001 smulden televisiekijkers van de eerste zes seizoenen van Xena: Warrior Princess, met in de hoofdrol de knappe Lucy Lawless. De voorbije jaren liet zij al vaak vallen dat ze het fijn zou vinden als er alsnog een vervolg kwam op de succesreeks, die gemaakt werd door Sam Raimi en Robert Tapert, de man die later haar echtgenoot zou worden.

Het was dan ook geen grote verrassing toen er maandagavond geruchten opdoken dat de serie in een modern jasje gestoken zou worden en dus hernomen wordt. Daarvoor zou gemikt worden op 2016, klonk het.

Die geruchten worden jammer genoeg voor de fans meteen ontkend door Lawless. ‘Sorry vrienden, het gaat slechts om een gerucht. Ik zou het graag hebben, maar voorlopig is het nog wishful thinking.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen