© Facebook

Gedupeerden Sonic Festival hebben nog geen cent gezien

Bijna een half jaar nadat dancefestival Sonic in Landgraaf halsoverkop werd afgeblazen, wachten de mensen die een kaartje hadden gekocht nog steeds op hun geld. Het festival zou in september worden gehouden op het Megaland-terrein in het Nederlands-Limburgse Landgraaf, maar werd met nog een week te gaan afgeblazen. Tegenvallende kaartverkoop was de reden.

alma

Lees ook: Festival Sonic afgeblazen na tegenvallende kaartverkoop

Volgens de organisatie zouden de mensen die wel een kaartje hebben gekocht hun geld terugkrijgen, maar daarvan lijkt nog geen sprake. Sonic beloofde toen om binnen twee tot drie weken het geld terug te storten. De organisatie lijkt ondertussen van de aardbodem verdwenen.

Op de Facebookpagina van Sonic worden de afgelopen maanden alleen maar berichten gepost van mensen die nog wachten op hun geld. Aanvankelijk kregen de teleurgestelde festivalgangers nog berichten waarin werd gevraagd om geduld te hebben, maar ook die blijven nu achterwege.

Ook niet in Januari

In november liet de organisatie nog weten nog weten dat “Begin januari men kan verwachten dat in ieder geval al 50% van de ticketgelden terug betaald gaat worden”, maar ook dat blijkt nu niet het geval te zijn. Festivalorganisator Kay Schumans geeft momenteel geen gehoor aan de vraag om een reactie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer