© Zumapress

'Boussoufa praat met Anderlecht over uitleenbeurt'

Keert Mbark Boussoufa terug naar het Astridpark? Het Russische Sport Express meldt dat de tweevoudige Gouden Schoen gesproken heeft met Anderlecht over een uitleenbeurt.

Wim Conings

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

Mbark Boussoufa speelde tussen 2006 en 2011 al voor Anderlecht, waar hij de absolute smaakmaker was en twee keer kampioen werd. In 2011 plukte Anzhi hem weg bij paars-wit. Vorig jaar verkaste de Marokkaanse international van Anzhi naar Lokomotiv Moskou voor 14 miljoen euro, maar daar zou nu geen hoofdrol meer zijn weggelegd voor de Marokkaanse international.

De gelegenheid voor Anderlecht om informeel contact op te nemen met Boussoufa, zo meldt het Russiche Sport Express. De landskampioen hoopt volgens de Russische sportkrant Boussoufa te kunnen lenen van Lokomotiv Moskou. Een definitieve overgang, aangevuld met het (stevige) salarispakket van Bouss', zou immers te duur uitvallen voor paars-wit.

De vraag is waar Anderlecht Boussoufa dan wel zou kunnen gebruiken, nu Matias Suarez weer fit is en in goede doen lijkt. Mogelijk ziet paars-wit een linkermiddenvelder in hem, een positie waar Dennis Praet nu depanneert.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer