© Johan Wijnants

Kunst en Geest speelt Oklahoma

Theater Kunst en Geest speelt vanaf 5 maart het stuk Oklahoma. Een ontroerende maar ook wrede familiegeschiedenis die het verhaal brengt van de familie Weston.

Leo Brouwers

Als de oude vader van de familie Weston plotseling verdwijnt, komen alle familieleden terug samen om elkaar bij te staan in het ouderlijk huis. Oude vetes en frustraties komen aan het oppervlak, verborgen familiegeheimen zien het daglicht… Een herkenbaar, gruwelijk verhaal doch met een grote portie humor. De Amerikaanse schrijver Tracy Letts schreef dit tragikomisch familiedrama in 2007. Hij won hiermee de befaamde Pulitzerprijs. Het stuk wordt sindsdien wereldwijd opgevoerd en werd onlangs ook succesvol verfilmd met Meryl Streep en Julia Roberts in de hoofdrollen. Dit is, voor wie er naar snakt, nog eens een 'gewoon goed, sterk stuk', een moderne klassieker van de bovenste plank.

De rollen worden vertolkt door Paulien Cloots, Bieke François, Assunta Geens, Willy Mertens, Hanna Naets, Jos Rens, Kris Rens, Marleen Rens, Kenneth Ropers, Johan Schauwaers, Jan Spruyt, Natalie Sterckx en Anny Van Elst.

Speeldata: 5-11-12-18-19-22-25-26 maart en 1 en 2 april om 20 uur stipt. Op zondag 20 maart speelt men om 15 uur.

Plaats : Theaterzaal De Krekke, St. Lambertusstraat Westerlo

Reservatie : online op www.kunstengeest.be of 0471-481734

Inkom: 9 euro

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER