© JAA

© Rob Mitchell

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Wijnegem Shopping Center pakt uit met bierweekend en eigen blondje

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei organiseert Wijnegem Shopping Center een bierweekend. Bezoekers kunnen tal van lekkere bieren degusteren en deelnemen aan leuke animaties. "En we lanceren bij deze gelegenheid ons eigen bier, dat slechts tijdelijk te koop zal zijn", aldus Katrien Geysen van het Wijnegem Shopping Center.

jaa

Tijdens het bierweekend staan er op alle binnenpleinen leuke animatiestanden en gezellige terrasjes waar klanten bijzondere bieren kunnen ontdekken en degusteren. Hiervoor wordt samengewerkt met de horecazaken van Wijnegem Shopping Center en verschillende brouwerijen. De bieren die gedegusteerd kunnen worden zijn divers: Cornet, Westmalle Trappist (dubbel en trippel), Duvel, De Koninck Triple d’Anvers, Cristal, Afffigem, Tank 7, enz.

Ook de animaties zijn zeer divers: zo kunnen klanten aan de standen van Duvel, Cristal en Affligem bijvoorbeeld leren hoe zij deze bieren perfect moeten schenken en aan de stand van Wild Jo kunnen zij deelnemen aan een bibberspel. Ook wie benieuwd is naar het Experience Center van De Koninck, of wil weten of alcoholvrij bier ook lekker is, kan hiervoor terecht aan de leuke standen.

Met uitzondering van de terrassen zijn alle standen bovendien ook helemaal gratis. Enkele horecazaken (Mndy’s, Frajo’s, De Bibliotheek en Sam Resto Lounge) zullen speciaal voor de gelegenheid ook bijzondere biergerechten maken en lekkere combinaties van gerechten die geserveerd worden met bier (foodpairing).

Naast de gekende merken en speciale bieren, kan je tijdens het bierweekend ook het “Wijnegem Shopping Center bier” ontdekken, dat speciaal voor de gelegenheid gemaakt werd. Het Wijnegem Shopping Center bier is een blond bier van 5,5%. Het bier is dubbel gehopt (tijdens het brouwen en daarna een late hop). Het is een fris bier met licht fruitige smaak. Het bier heeft een beperkte oplage (3.000 stuks) en is dus enkel dit weekend verkrijgbaar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER