© JB

Voetbalmascotte Snoop Dogg komt weer tot leven

Snoop Dogg, de mascotte van de Koninklijke FC Rupel Boom, moet zijn hondenpak inleveren van de sponsor. De vzw De Kaaimannen geven Kurt Rypens een nieuw hondenpak.

Jan Boey

Kurt Rypens hoeft voorlopig dus niet te vrezen voor zijn job als mascotte bij de in derde nationale voetbal spelende steenbakkers. Nochtans zag het er in het begin van de week even anders uit. Snoop Dogg kreeg immers te horen dat zijn sponsor er mee stopte en dat hij zijn hondenpak moest inleveren. "Uiteraard ben ik blij dat de vzw De Kaaimannen wil bijspringen door mij een hondenpak te geven."

Peter De Ridder, de net opnieuw voor drie jaar verkozen voorzitter van de zeer bedrijvige vzw De Kaaimannen, die onder meer Theater aan Twater organiseert, vertelt dat de vzw De Kaaimannen enkele maanden geleden ook al klaar stond om Snoop Dogg te helpen. Toen werd eerts het pak gestolen, maar gelukkig terug gevonden. Een wasbeurt later kon Snoop Dogg alweer aan het werk. Bedoeling is dat hij tegen de eerstvolgende thuismatch tegen Sprimont CS , op zondag 6 december, een nieuw pak heeft om als vanouds het voetbal in zijn stijl op te vrolijken.

Lees het hele verhaal zaterdag in Gazet van Antwerpen - editie Zuid

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners