© PolitieZone Rupel

Politiezone Rupel stopt begin december politiekalender in de brievenbus

In plaats van de Politiekrant krijgen de bewoners van de Lokale PolitieZone Rupel binnenkort een politiekalender. Hiermee wil de politie elke dag aanwezig zijn in de woonkamer.

Jan Boey

De Lokale PolitieZone Rupel stelt haar zesde editie van de Politiekrant voor, voor 't eerst onder de vorm van een politiekalender. "Al zes jaar zijn de Rupelianen gewend dat ze jaarlijks de Rupelse Politiekrant ontvangen. De Lokale PolitieZone Rupel zet deze traditie graag verder, hetzij met een licht ander concept. Door een kalender aan te bieden die thuis kan worden opgehangen, wil de Rupelse politie een heel jaar door vertellen waarmee ze bezig is, maar tegelijk ook wijzen op het feit dat veiligheid iets is waar iedereen zich elke dag van bewust moet zijn. Enkel door samen te werken zorgen we voor veiligheid", legt politiewoordvoerder Joris Van Camp uit.

De kalender wordt gedrukt op 28.500 exemplaren en alle gezinnen in Boom, Hemiksem, Niel, Rumst en Schelle ontvangen begin december hun exemplaar in de versie van de gemeente waar zij wonen. Mensen die in het komende jaar als nieuwe inwoners naar de Rupelstreek verhuizen, ontvangen dan van hun wijkinspecteur het juiste exemplaar. De vorige edities van de Politiekrant kan u nog steeds raadplegen op de website onder de button ‘publicaties’.

http://www.politiezonerupel.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER