© Chris VAN ROMPAEY

Buurderij Lier opent haar deuren met proeverij

Acht maanden na Wommelgem opent Karen Vervoort ook een Buurderij in Lier. Dat is een wekelijkse pop-upboerenmarkt met producten van lokale boeren en producenten.

Chris Van Rompaey

Buurderij Lier organiseert vanaf woensdag 1 juni wekelijks een pop-upboerenmarkt in het Vrij Technisch Instituut (VTI) aan de Kruisbogenhofstraat Lier. Klanten nemen hun bestelbon mee naar de bijeenkomst en halen er hun boerenproducten af. Aangezien alles mooi klaar staat, is er ook ruimte om een praatje te slaan met de boer zelf over de manier van telen en kweken. Bestellen doe je vooraf online.

“Momenteel telt Buurderij Lier al zestien deelnemende producenten. Om Buurderij Lier wat bekend te maken, opent de Lierse boerenmarkt op woensdag 1 juni met een proeverij van lokale producten. Lokale boeren en producenten laten je er van 18 tot 20u proeven van hun eigen geteelde, gekweekte of ambachtelijk bereide producten. Nadien kan je er elke woensdag terecht voor het afhalen van lokale groenten, fruit, brood, zuivel, vleeswaren, streekproducten en artisanale bereidingen.”

www.boerenenburen.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER