Vrienden op Tomorrowland wanhopig op zoek naar knuffelbeer van onverwacht overleden kameraad

Het was de grote droom van Tom Pugh uit Wales om eindelijk eens naar Tomorrowland in Boom te komen, samen met zijn vrienden Ben, Tom en Alex. Maar die drie zijn hier alleen: Tom stierf vorig jaar en kon zijn grote droom niet waarmaken. Een geliefde knuffelbeer die ze bij zich droegen om hun overleden vriend dicht bij hen te kunnen hebben op Tomorrowland, zijn ze kwijtgeraakt.

lbo

Alex, Tom en Ben zijn wanhopig op zoek naar een teddybeer. Dat lijkt een beetje raar voor stoere, gespierde jonge mannen. Maar die beer heeft veel betekenis voor hen. “We zouden hier normaal met 4 moeten geweest zijn”, vertelt Alex Withers uit Swansea. “Maar Tom is er niet bij. Hij stierf vorig jaar.” De dood van de 25-jarige Tom kwam heel onverwacht. “Hij kreeg plots een infectie in zijn bloed en overleed.”

© Alex Withers

Grote droom

Het was de grote droom van Tom om eindelijk eens naar Tomorrowland te komen. En hoewel zijn vrienden afscheid van hem moesten nemen in november, wilden Alex, Tom en Ben er toch voor zorgen dat Tom P. er een beetje bij zou zijn. En dus namen ze een teddybeer mee, eentje met daarop de naam van Tom. Een witgroene knuffelbeer die een GoPro-droeg, zodat Tom toch alles kan mee volgen. De kleuren van de beer hadden de kleuren van de rugbyclub waar Tom al speelde sinds hij klein was: Swansea Uplands RFC.

“Maar we zijn die knuffelbeer vrijdag kwijtgeraakt aan de Main Stage”, vertellen Ben en Alex. “We zijn er het hart van in. Die beer betekent zoveel voor ons. Dankzij die beer was Tom er voor ons toch nog een beetje bij. We hopen zo hard dat we hem kunnen terugvinden.”

Wie de beer vindt, kan mailen naar alexwithers_64@hotmail.com

© lbo

© Alex Withers

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen