© Peter Malaise

Laura Tesoro samen met vriendje op de set

Binnenkort mag ze beginnen te repeteren voor The Night of the Proms, maar Laura Tesoro vond in haar overvolle agenda toch nog een gaatje voor een nieuw zijsprongetje: een gastrol in de populaire Ketnetserie 'Nachtwacht'.

jr

'Nachtwacht' gaat over drie tieners met bovennatuurlijke gaven die hun dorp Schemermeer beschermen tegen allerlei demonische wezens. De reeks wordt opgenomen op een afgelegen boerderij in het groen in Zarlardinge, een pittoresk dorpje in de Vlaamse Ardennen.Tesoro stond gisteren op de set naast hoofdrolspelers Louis Thyssen (de vampier Vladimir) , Céline Verbeeck (de elf Keelin) en Giovanni Kemper, Laura’s Nederlandse vriend, die weerwolf Wilko speelt.

Toch was de kans om samen te werken met haar vriend niet de hoofdreden om de rol te aanvaarden. “Ik vind dit gewoon leuk om ook eens te doen, ook al ben ik helemaal geen fan van het fantasygenre”, zegt Tesoro. “De serie is voor kinderen, het is dus geen Star Wars. Ik speel Fran, een gewoon meisje dat met de drie bevriend raakt. Er gaat wel iets mis als ze gekrabd wordt door een wolf. Mijn personage komt een paar keer terug in de afleveringen van het tweede seizoen, maar het is zeker niet de bedoeling dat ik deel ga uitmaken van de vaste cast. Ik heb woordkunst en drama gevolgd, dus die acteerlessen komen wel van pas, maar mijn muziek en mijn tv-carrière bij VTM blijven voorrang krijgen. Ik heb de voorbije weken meegeschreven aan nieuwe nummers en er komt dit najaar zeker nog een nieuwe single aan.”

Nachtwacht, Ketnet, elke zondag om 8.45u

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER