© GvA

© GvA

© GvA

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Ruim 500 Sint-Romboutstorens verdienen uw stem

Nog tot en met woensdag 5 november kan u in de Keldermanszaal van het stadhuis meer dan 500 Sint-Romboutstorens bewonderen. Ze zijn het resultaat van een wedstrijd die werd gehouden voor de nieuwe huisstijl van Mechelen Kinderstad.

Sven Van Haezendonck

Zowel jong als oud konden aan de wedstrijd deelnemen. Centraal staat de Sint-Romboutstoren, het symbool van de stad waarvoor ook de jongste Maneblussertjes duidelijk veel fascinatie koesteren. “Mechelen kiest al resoluut voor kinderen, maar wij willen nog een versnelling hoger schakelen en in 2015 het aanbod van kindvriendelijke projecten en initiatieven nog uitbreiden”, zegt schepen van Jeugd Greet Geypen (Open Vld).

Onthulling begin 2015

Bij die nieuwe aanpak hoort ook een tof, fris, hartelijk en speels logo. De oproep leverde een bonte verzameling van meer dan 500 kleurrijke en creatieve ontwerpen. Nog tot 5 november kan iedereen stemmen voor zijn of haar favoriete ontwerp. Op woensdag 5 november om 17u worden de winnaar bekendgemaakt op de Grote Markt. Het nieuwe merk en logo van Mechelen Kinderstad wordt onthuld tijdens de nieuwjaarsdrink op zondag 4 januari 2015.

De gratis tentoonstelling in de Keldermanszaal van het stadhuis is tot en met woensdag 5 november elke dag open van 9 tot 17u. Meer info: www.mechelenkinderstad.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER