© ema

Renovatie van Lusthoven en Arendonksesteenweg uitgesteld door slechte weer

De lange verbindingsweg tussen Arendonk en Ravels wordt pas na de bouwvakantie gerenoveerd. Normaal zou de bijzondere bestrijking, die bestaat uit een klevend bindmiddel en steenslag, vanaf 20 juni zijn aangebracht.

ima

Door het slechte weer van de voorbije weken besliste de administratie van Wegen en Verkeer de werken uit te stellen. Als het weer het toelaat, worden ze uitgevoerd tussen 17 en 24 augustus.

Het traject van de Arendonksesteenweg en De Lusthoven is 8 kilometer lang. Tijdens de werken en ook in de week nadien geldt er tijdelijk een maximumsnelheid van 30 km/u op de N118 om steenslag te vermijden. De wegmarkeringen op het nieuwe wegdek worden ongeveer twee weken na afloop van de werken aangebracht.

De werfzone bevindt zich tussen het kruispunt van De Lusthoven met Heikant in Arendonk en het kruispunt van de Arendonkseweg met de Peelsestraat in Ravels-Eel. Tijdens de werken wordt éénrichtingsverkeer ingesteld op de N118. Doorgaand verkeer komende van Arendonk richting Ravels-Eel kan steeds over de N118 rijden. Richting Arendonk volgt het verkeer een omleiding over Turnhout en de E34.

Aan het nieuwe fietspad langs de N118 wordt niet geraakt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER