© WF

Taverne/restaurant Scherpenstein is klaar om weer te bloeien

De voorbije maanden waren er vooral van proefdraaien en opknappen, maar met de start van de vakantie zijn Nicole Van Horenbeeck en Benny Bierque er volledig klaar voor om van taverne/restaurant Scherpenstein weer een favoriete pleisterplaats te maken. Het koppel baatte voordien gedurende vijftien jaar een café uit.

Bart Roggeman

Naast de taverne blazen de nieuwe uitbaters ook het restaurant nieuw leven in. Dat gedeelte werd de jongste jaren nog nauwelijks gebruikt. “De voorbije maanden hebben we met de gemeente hard gewerkt om het geheel op te frissen. Het terras en restaurant werden grondig onder handen genomen."

"Ook de menukaart is nog onderhevig aan veranderingen”, zegt Nicole. “We proberen nu verschillende gerechten uit om te zien waar de klanten pap van lusten en wat niet aanslaat om zo tot een gevarieerde kaart te komen.”

De nieuwe uitbaters zien in Scherpenstein heel wat potentieel. “Het is een mooie en goed gelegen locatie, in een groene omgeving aan de rand van het park en de Vlietdijk, die bovendien door iedereen gekend is. Op het terras is ruimte voor 240 stoelen. In de buurt is er op dat vlak weinig aanbod."

Scherpenstein is elke dag geopend vanaf 9u.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER