Laat Melania Donald Trump hier opnieuw in de kou staan?

De wereld is stilaan in de ban van het gedrag van Melania Trump. Die reist momenteel als First Lady de wereld rond met haar man Donald, maar lijkt zich niet erg presidentieel te gedragen.

MiGe

In plaats van liefdevol de hand van haar man vast te houden, sloeg ze hem maandag voor de ogen van de camera weg in Israël. Vandaag landde het paar in Rome, en opnieuw deed Donald een poging om als een verliefd koppel voor de dag te komen. Maar nog voor hij naar de hand van zijn vrouw kon reiken, besloot zij de trap van het vliegtuig af te stappen, gracieus, maar duidelijk op zichzelf. Trump vond er dan maar niets beters op dan zijn hand even ‘liefdevol’ op haar rug te laten rusten.

Arme Donald: Melania wil geen handje geven

Bij zijn aankomst in Israël probeerde Donald Trump zijn vrouw en first lady Melania een hand te geven. Zij moest er niets van weten en sloeg zijn hand discreet, niet minder effectief weg.

Een gênante vertoning voor het oog van de camera’s: bij zijn aankomst in Israël wou president Trump de first lady een hand geven. Discreet reikte hij naar haar hand, even probeerde hij ook oogcontact te maken, maar voor het oog van de camera’s en het Israëlische ontvangstcomité sloeg ze zijn hand weg.

Hebben ze woorden gehad op Air Force One? Of kampt Melania nu met smetvrees? We zullen het waarschijnlijk nooit weten. Wel staat de president van de Verenigde Staten er niet om bekend een gentleman te zijn. In het verleden heeft hij zich al meermaals op uiterst vrouwonvriendelijk wijze uitgelaten (Grab ‘em by the pussy).

Ook wordt al langer gefluisterd dat Melania ronduit miserabel is sinds haar echtgenoot president is geworden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER