© JDW

Augustus in het teken van gratis sportactiviteiten in Hoboken

De komende maand staan er in Hoboken allerlei gratis sportactiviteiten en sportieve initiaties voor jong en oud gepland.

dbw

In augustus kunnen sportieve Hobokenaars zich opnieuw gratis uitleven in hun eigen district. Voor het tweede jaar op rij werkte het districtsbestuur in samenwerking met enkele lokale sportclubs een gevarieerd recreatief sportaanbod voor jong en oud uit.

Zo organiseert Hengelclub De Hobokense Sportvisser een initiatie sportvissen voor jongeren van 13 tot 15 jaar, terwijl wandelclub FAST drie wandeltochten langs de mooiste plekjes van het district aanbiedt. Dankzij atletiekclub HAKI kan je 3, 5 of 8 kilometer joggen in Fort 8, en ook het districtsbestuur zelf doet met twee nieuwe activiteiten zijn duit in het zakje.

Zo worden er in Klimzaal Blok drie zaterdagen op rij initiaties muurklimmen georganiseerd voor sportievelingen vanaf 6 jaar, terwijl iedere zaterdag in augustus een gratis tai chi-sessie plaatsvindt in het Sorghvliedtpark.

Inschrijven voor de activiteiten is verplicht, en kan afhankelijk van de activiteit via de lokale Sportantenne of de organiserende sportclub. Tijdens de vorige editie was ook de BMX-activiteit op de Wilrijkse wielerbaan erg in trek. Maar die wordt vervangen door een skateparcours.

www.uithuishoboken.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER