Mirallas wil dan toch geen transfer: ‘Blijf bij Everton’

© EPA

Het lijkt erop dat Kevin Mirallas volgend seizoen dan toch nog voor Everton zal spelen. De Rode Duivel gaat zijn laatste contractjaar in en werd gelinkt aan Liverpool en West Ham, maar stuurt nu aan op een contractverlenging. ‘Ik ben heel gelukkig hier en zal volgend seizoen nog steeds voor Everton spelen, denk ik’, vertelde hij aan The Liverpool Echo.

wic

Kevin Mirallas scoorde tegen Manchester United de 3-0 voor Everton. Voor de Rode Duivel was het al zijn elfde doelpunt van het seizoen. Nochtans kreeg hij de voorbije weken niet altijd evenveel speelgelegenheid meer. Het contract van Mirallas loopt medio 2016 af, waardoor Everton hem deze zomer zou moeten verkopen, wil het nog wat geld vangen voor onze landgenoot. ‘Ik voel dat ik klaar ben voor een nieuw avontuur en droom ervan om in de Champions League te spelen’, leek Mirallas eerder dit jaar nog aan te sturen op een vertrek bij Everton.

Liverpool en West Ham keken met argusogen toe, maar Mirallas zelf komt nu op zijn stappen terug. ‘Er werd afgelopen week veel gespeculeerd over mijn toekomst, maar ik ben gelukkig bij Everton en zie me volgend seizoen nog steeds hier blijven.’ Volgens The Liverpool Echo heeft Everton een clausule die Mirallas een jaar langer aan Goodison Park kan binden en kunnen ze die activeren in juli. Het lijkt er dus op dat Mirallas een aardige hint heeft gegeven richting contactverlenging.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen