Gekte rond royalty-baby compleet met moedermelkijs

© The Licktators

In Engeland neemt de spanning alsmaar toe nu Kate Middelton elk moment kan bevallen. Zoals altijd proberen slimme jongens ook een graantje mee te pikken van de hype, maar die van The Licktators brengen wel iets heel bijzonder op de markt: ijs op basis van moedermelk.

flb

Het ijsje kreeg de naam Royal Baby Gaga, komt in een blauwe en een roze versie en is echt gemaakt met moedermelk en vanille uit Madagaskar. Die moedermelk halen The Licktators van donaties, al wordt de melk aan dezelfde tests onderworpen zoals in het ziekenhuis. Voor de campagne werken ze samen met borstvoedingactiviste Victoria Hiley om 'de hertogin en andere vrouwen in het land er te doen aan herinneren dat borstvoeding veel voordelen heeft.' Daarnaast willen ze aantonen dat moedermelk lekker is, welke leeftijd je ook hebt.

Het ijs zou smaken naar gewoon vanille-ijs en ziet er ook zo uit. Wie het wil uitproberen, kan voorlopig wel enkel in Engeland terecht, en goedkoop is het ook al niet. Voor een pot van een halve liter betaal je 28 euro. Het is niet de eerste keer dat de rebelse ijsfabrikanten een dergelijk ijsje met moedermelk op de merkt brengen, dat deden ze eerder ook al eens in 2011.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer