© Photo News

Liverpool-coach drukt geruchten over Origi de kop in

Divock Origi doet het seizoen uit bij het Franse Lille en maakt pas daarna de overstap naar Liverpool, zoals in het tussenseizoen door beide clubs werd overeengekomen. Dat verklaarde Liverpool-coach Brendan Rodgers vrijdag tijdens een persconferentie.

dmm

Er wordt al weken druk gespeculeerd over de toekomst van de negentienjarige Rode Duivel. Er waren immers geruchten ontstaan dat Liverpool Origi al tijdens de wintermercato naar de Premier League zou willen halen, om het spitsenprobleem op te lossen. Aanwinst Mario Balotelli vindt immers zijn draai niet bij ‘The Reds’ en sterkhouder Daniel Sturridge ligt in de lappenmand met een dijbeenblessure. Origi ontkende eerder al de geruchten en nu zegt ook Rodgers dat van een vervroegde transfer geen sprake kan zijn.

‘Dat was nooit het geval. We zijn immers eerder overeengekomen dat hij tot volgende zomer bij Lille blijft. Dat was een van de redenen waarom we tot een akkoord konden komen met de Franse club. Wat mij betreft is die overeenkomst niet veranderd’, aldus Rodgers.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Buitenlands voetbal