© GMax

© GMax

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Bond doet dinsdag uitspraak over ‘de penalty van de Kenny’

Volgende week dinsdag weet KFCO Beerschot Wilrijk of het nog mag hopen op een galamatch in de Cofidis Cup tegen Standard. Op die dag zal de KBVB uitspraak doen over de bewuste strafschop in de bekerwedstrijd tegen KSK Heist.

joro

KSK Heist tegen Beerschot Wilrijk werd afgelopen zondag een ware thriller. De Kielenaars maakten een achterstand goed en dwongen strafschoppen af tegen de tweedeklasser. Tot 4-4 ging het gelijk op, tot Kenny Laevaert zijn strafschop op de Heistse doelman Bart Weyen trapte. Bart Webers scoorde de daaropvolgende penalty voor Heist, waardoor het lot voor Beerschot Wilrijk bezegeld was.

Uit de televisiebeelden bleek echter dat doelman Weyen de bal van Kenny Laevaert liet glippen, waardoor het leer duidelijk over de doellijn rolde.

De vierdeklasser diende daarop klacht in bij de bond en hoopt zo nog door te stoten naar de 1/16e finales van de Beker van België, waar een affiche tegen eersteklasser Standard wacht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners