Weekendje Rock Werchter kost volgend jaar 236 euro

Live Nation heeft de prijzen voor de komende editie van Rock Werchter bekendgemaakt. Een weekendticket voor vier dagen Rock Werchter kost 236 euro. Dat is tien euro duurder dan vorig jaar. De ticketverkoop gaat op zaterdag 5 december van start.

Live Nation heeft de ticketprijzen voor Rock Werchter bekendgemaakt. Een weekendticket voor vier dagen van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli kost voor de komende editie 236 euro. Dat is tien euro duurder dan de tickets voor de voorbije editie.

De dagtickets voor het zomerfestival kosten 100 euro. Dat is vijf euro duurder dan in 2015. De voorverkoop voor het zomerfestival gaat zaterdag van start.

De drankbonnen op de wei zullen dit jaar duurder zijn op het festival. In voorverkoop kost een drankbon 2,5 euro, op de festivalweide betaal je 2,75 euro voor een drankbon als je elektronisch betaalt en 3 euro als je cash betaalt.

Rock Werchter 2016 vindt plaats van donderdag 30 juni tot zondag 3 juli. Er zijn al vier acts bekend: Rammstein, Red Hot Chili Peppers, Editors en Florence + The Machine.

Meest gelezen