"Jongen stierf door verloren kogel"

"Officieel communiceert het parket niet meer tot er iemand is gearresteerd,", zegt VTM NIEUWS-reporter Katrien Saelens in Wezet. "Maar officieus is te horen dat de speurders de financiële piste onderzoeken."

"De bankdirecteur heeft zes maanden geleden grote problemen gehad met een klant. Die heeft hij zelfs aan de deur moeten zetten. Die klant heeft daarna bedreigingen geuit aan het adres van de bankdirecteur. Daarnaast heeft hij ook enkele personeelsleden moeten ontslagen wegens herstructureringen."

Verloren kogel heeft jongen gedood

"Intussen is ook gebleken dat de 9-jarige jongen eigenlijk niet aanwezig had geweest op het moment van de aanslag. Hij was op restaurant met zijn ouders en vroeg of hij bij zijn meter mocht overnachten. Op die manier is hij hier geraakt, op de foute plaats, op het foute moment."

"De jongen zou bovendien geraakt zijn door een verloren kogel. Hij verstopte zich achter de vrouw en werd geraakt door een kogel die eerst de vrouw had geraakt. Woensdag wordt de jongen begraven, wanneer de twee volwassenen worden begraven is nog niet duidelijk."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen