© Wout Engels

Meifeest sluit Lint Boetiek af

De feestmaand Lint Boetiek kent dit weekend haar apotheose met de Meimarkt, vanavond in de Koning Albertstraat, en het Meifeest van zondag.

Wout Engels

Mei loopt op zijn einde en dus nadert ook Lint Boetiek zijn ontknoping. De feestmaand werd dit jaar voor de vierde keer georganiseerd en stond in het teken van bouwen en verbouwen. Tijdens het afsluitende weekend staan er nog heel wat activiteiten op het programma. Vanavond kan je vanaf 17 uur terecht aan een van de vele eet- en drankkraampjes die in de Koning Albertstraat opgesteld staan. KarKarKar en Radio iPlay zorgen op die Meimarkt voor rijdende livemuziek.

Singer-songwriter Roel Spoelders duikt morgen dan weer de hele dag op bij verschillende handelaars in het centrum, terwijl er vanaf 14 uur opnieuw kan gedronken worden tijdens de Matination in het gemeentelijke park.

Zondag ten slotte is iedereen welkom in het opvangcentrum Meihof voor het traditionele én afsluitende Meifeest. Daar zorgen Veston, Lady Angelina en ENKK voor de muzikale omkadering, een grote barbecue helpt de hongerige magen stillen. De allerkleinsten kunnen zich ondertussen uitleven op de vele springkastelen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER