© rr

“Spaanse middenvelder bijna rond met Club Brugge”

Volgens de Spaanse sportkrant Marca is de Spaanse middenvelder Tomas Pina op weg naar Club Brugge. De Spaanse middenvelder van Villarreal tekent eerstdaags een contract bij blauw-zwart, vermoedelijk voor vier seizoenen. Volgens Marca legt Club een bedrag op tafel dat kan oplopen tot drie miljoen euro, al werd dat nergens bevestigd.

gma

Pina had ook een aanbieding van Real Betis op zak, maar het vooruitzicht Champions League te spelen deed zijn voorkeur uitgaan naar blauw-zwart. Hij zou vrijdag afreizen naar Belgiê om zijn medische testen af te leggen.

Doublure Simons?

Pina is een rechtsvoetige centrale middenvelder die er drie seizoenen op heeft zitten bij Villarreal. De Spanjaard is van nature een controlerende nummer acht, al werd hij afgelopen seizoen bij El Submarino amarillo ook enkele keren uitgespeeld als pure verdedigende middenvelder. In dat opzicht fungeert hij als de doublure voor Timmy Simons waar blauw-zwart al even naar op zoek was. Pina moet de start worden van een Brugse transferzomer die nog moet losbreken. Club wil er graag nog een -verdedigende- centrale middenvelder bij en zoekt ook nog een vervanger voor Thomas Meunier die een van de komende dagen bij de Franse topclub Paris Saint-Germain tekent.

MEER OVER Jupiler Pro League

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL