© atv, GMAX

Lachende gezichten bij Antwerp op ochtendtraining: “Maar we hebben nog niets in handen”

Voor de supporters, spelers en staf is het nagenieten van de waanzinnige ontknoping in de tweede periode van de Proximus League. De spelers hielden het maandagochtend bij een lichte looptraining.

doro

Het was een bijzonder emotionele avond en nacht voor doelpuntenmaker en rasechte Antwerpenaar Geoffry Hairemans. “Ik ben met supergevoel opgestaan”, zegt de matchwinnaar. “Mijn gsm stond op ontploffen, ik kreeg niets dan positieve reacties. We kunnen nagenieten, maar best niet te lang. Gisteren is eigenlijk zo goed als vergeten en nu staan alle kopjes al op Roeselare gericht. En hopelijk kunnen we nu de twee matchen voor promotie winnend afsluiten. Dan zal mijn gsm helemaal ontploffen.”

Ook bij de supporters heerste maandagochtend euforie en nuchterheid: “Het is onwaarschijnlijk”, zegt een fan. “Ik was erbij op Wembley, maar wat ik gisteren heb meegemaakt, zorgt voor tranen in de ogen. Het is zo lang geleden. Ik heb bijna niet kunnen slapen door emoties, maar dan word je wakker en besef je dat we nog niets in handen hebben.”