© GVA

Bonanzas brengen de sixties helemaal terug

Balen Muziekterras strijkt neer op het plein aan de parochiezaal van Gerheide, waar liefhebbers kunnen genieten van pure nostalgie uit de swinging sixties. De Bonanzas nemen u mee in de teletijdmachine.

Hans Otten

Balen Muziekterras stelt dit jaar haar podium op in Gerheide omdat Gerheide 'Gehucht in de Kijker 2016' is. Ze was dat al eens in 2009 maar omdat het gehucht een halve eeuw geleden ontstaan is, was dit een gelegenheid om zich opnieuw in de kijker te zetten.

De Bonanzas nemen de toehoorder donderdag mee op een chronologische tijdreis door het meest tot de verbeelding sprekende decennium aller tijden: The Swinging Sixties. De tijd van love, peace and understanding maar vooral van uitstekende muziek.

Uw reisleiding selecteerde jaar per jaar de hits voor de perfecte soundtrack bij al uw jeugdherinneringen. De Bonanzas brengen bovendien met geprojecteerde beelden de sfeer van weleer perfect op smaak. Verwacht u aan alle popklassiekers uit de jaren zestig.

Praktisch

Balen muziekterras op donderdag 28 juli met om 18u kinderanimatie en om 20.30u het concert, op het plein aan parochiecentrum Gerheide, Sint-Jansstraat 64 in Balen. De toegang is gratis.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER