© BDW

Herman Brusselmans: ‘Mathias Schoenaerts acteert als een potplant’

In de ochtendshow Ornelis & Vancoillie op radiozender Q-Music belde schrijver Herman Brusselmans woensdagochtend naar zijn goede vriend, regisseur en presentator Erik Van Looy.

Maar Van Looy heeft het wellicht veel te druk met het promoten van ‘The Loft’ in Los Angeles en dus spreekt Brusselmans zijn meer dan twee minuten durende boodschap in op het antwoordapparaat van Van Looy. Brusselmans geeft op eigenzinnige wijze zijn mening over het acteerwerk van Mathias Schoenaerts en verklapt wiens doorschijnende bh onder zijn bed ligt.

skn

‘Ik weet dat je waarschijnlijk niet kunt opnemen omdat je bezig bent met de promotie van ‘The Loft’ in L.A. en ik hoop dat het goed gaat want ‘The Loft’ verdient dat. Ik heb zowel de Amerikaanse ‘The Loft’ en de Belgische ‘Loft’ gezien en ik vind ‘The Loft’ echt veel beter dan ‘Loft’. In ‘The Loft’ wordt fantastisch geacteerd, hoewel dat eigenlijk Amerikaanse B-acteurs zijn, maar dat zijn echt goeie gasten. Iedereen in ‘The Loft’ acteert beter dan in ‘Loft’. Behalve dan Mathias Schoenaerts die acteert als een potplant waarvan de bladeren in katzwijm liggen. We kennen hem, het zal nooit een groot licht worden’, sprak Brusselmans in op de voicemail van Erik Van Looy.

Doorschijnende bh

‘Ik heb ook gehoord dat je in Los Angeles enkele Vlaamse mensen hebt ontmoet, onder andere nogal goede kennissen van mij, namelijk ‘de Lau’ en ‘de Roos’. Die ken ik vrij goed. Jammer dat ze ook zo ver weg zijn gaan wonen, want ik vind dat wel toffe mensen. Ik zou toch willen vragen dat je ze allebei de groeten van mij doet. En zeg tegen ‘de Roos’ dat er van haar nog een bh ligt bij mij. Ik heb die gevonden onder mijn bed, een doorschijnende blauwe bh. Het zou fijn zijn als je haar dat wil laten weten’, aldus Brusselmans op het antwoordapparaat van Erik Van Looy.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER