Nieuwe verdediger voor Waasland-Beveren

Waasland-Beveren heeft zich voor volgend seizoen versterkt met de Fransman Rudy Camacho. Dat maakte de Wase club zaterdag op haar website bekend. De 25-jarige centrale verdediger tekende een contract voor twee seizoenen met optie op een derde. Camacho komt transfervrij over van de Franse derdeklasser CS Sedan Ardennes, waar hij de afgelopen jaren uitgroeide tot een vaste waarde.

“Er was interesse van andere ploegen, maar het project van Waasland-Beveren sprak me erg aan”, laat de verdediger op de site van de Waaslanders weten. “Ik heb me goed geïnformeerd en ontmoette ook al even trainer Stijn Vreven, die me kwam bekijken in Frankrijk. De spelers ken ik nog niet persoonlijk, maar zij die in Frankrijk speelden, zoals Steeven Langil, natuurlijk wel van naam.”

Waasland-Beveren is de laatste tijd erg actief op de transfermarkt. Eerder trokken de Waaslanders al Aaron Dhondt (van KFC Izegem), Niels De Schutter (van KV Oostende) en Alessandro Cerigioni (van OH Leuven) aan.

Waasland-Beveren, dat de reguliere competitie afsloot op de twaalfde stek, staat momenteel laatste in Play-Off IIA. Zaterdagavond (20u30) nemen de mannen van Vreven het op de Freethiel op tegen Moeskroen-Péruwelz.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen