Vader vermiste Anne-Myrthe (12): “We willen haar zo graag in onze armen sluiten”

Sinds woensdag wordt er met man en macht gezocht naar de vermiste Anne-Myrthe De Ren (12) uit Ekeren. Ook dit weekend zijn er gerichte zoekacties. Vader Joeri De Ren heeft intussen verscheidene berichten gepost op Facebook. “We willen haar in onze armen sluiten en kijken hoopvol uit naar haar terugkeer”, schrijft hij.

nadb

Child Focus verspreidde een dag na haar verdwijning een opsporingsbericht. Het meisje is 1,55 meter groot, normaal gebouwd en heeft donkerblond halflang haar en groene ogen. Op het moment van haar verdwijning droeg ze onder meer witte sportschoenen met zwarte strepen, een blauwe jeans, een felle lichtgroene korte jas en een rugzak met rode en roze bloemen.

Van het meisje werd niets meer vernomen nadat ze woensdag met een zak kleren vertrok. “We houden alle pistes open”, zegt Ken Witpas van de Antwerpse afdeling van het parket van Antwerpen.

“We willen je gewoon terug”

Joeri De Ren, de vader van Anne-Myrthe, blijft intussen foto’s en berichten delen op Facebook. “Soms word ik gek van die duizenden selfie, maar nu wil ik maar wat graag 100000000000000 keer met je poseren en bekken trekken, schat! Mis je zo! Laat iets weten, we willen je gewoon terug!”

Hij vraagt ook iedereen uit Mariaburg, Donk, Ekeren, Brasschaat, Kapellen en omgeving uit te kijken naar zijn dochter. “We willen haar in onze armen sluiten en kijken hoopvol uit naar haar terugkeer... Wil u ook eens kijken in uw tuin, uw tuinhuis... Wie weet verschuilt ze zich ergens dicht bij u...”, klinkt het.

Wie tips heeft, kan bij Child Focus terecht op het gratis nummer 116 000.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER