Karen, Kristel en Josje opgelucht na audities: ‘We vinden zeker drie geschikte opvolgsters’

© fb

In de AED Studio’s in Lint vinden nog tot vanavond de opnames plaats van de audities voor K3 zoekt K3. Uit de 6.081 kandidaten die zich inschreven, werden precies honderd jongedames geselecteerd om de jury te overtuigen. Die jury bestaat enerzijds uit een volksjury (verdeeld in vier categorieën: kinderen, vaders, moeders en grootouders), maar anderzijds beslissen ook Josje, Karen en Kristel (foto) zelf mee wie de nieuwe K3 wordt.

jr

De K3-dames hadden vooraf al verteld dat het logisch was dat zij een flinke vinger in de pap zouden krijgen bij de zoektocht naar hun opvolgsters, maar dat ze zelf mee achter de jurydesk zouden zitten, is toch een verrassing. Bij K2 zoekt K3 zes jaar geleden - waarbij Josje aangeduid werd als vervangster van Kathleen - was er een vakjury met onder anderen Patty Brard, Miguel Wiels en K3-choreografe Axana Ceulemans.

Een nieuwe K3 vinden en begeleiden is een zware verantwoordelijkheid, beseffen Karen, Kristel en Josje. ‘We zijn er absoluut zeker van dat tussen de kandidaten die naar de volgende ronde gaan, de drie geschikte meisjes zullen zitten om de nieuwe K3 te worden.‘

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen