Flik ben je niet van 9 tot 5: agent klist handtasdief op vrije dag

© Photo News

Een politieagent ben je niet alleen tijdens de werkuren. Dat heeft een politieagent maandag in het centrum van Antwerpen nog maar eens bewezen. De man slaagde erin om een handtasdief te arresteren. En dat op zijn vrije dag.

stl

De agent genoot van het zonntje op een terrasje op de De Keyserlei. Een 56-jarige vrouw uit Brecht was omstreeks 14.15 uur met haar personeel hetzelfde aan het doen op hetzelfde terras. Plots zagen haar medewerkers dat de handtas van de vrouw werd weggegrist door een onbekende man die ervandoor ging in de richting van de Breydelstraat. Ter hoogte van een ijsjeszaak werd de dief getakeld door een 75-jarige man die zijn voet uitstak en de dader liet struikelen.

De politieman kon de dief op de hoek van de Breydelstraat en de Statiestraat op de knieën dwingen. Hij verwittigde zijn collega's die de verdachte kwamen arresteren. Het gaat om een 34-jarige man uit Lokeren. Hij zal worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Of de man iets te maken heeft met de recente opstoot van het aantal handasdiefstallen in Antwerpen, zal door de lokale recherche bekeken worden in het lopende onderzoek.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen