An Nelissen met 'the best of...' op zomerse vertellingen in Boomse openlucht

An Nelissen geeft present met haar 'the best of...' op de zomerse vertellingen die het cultureel centrum De Steiger weerom organiseert. Afspraak op woensdag 30 augustus om 19u in de tuin van De Dekenij.

Jan Boey

Vorig jaar zorgde Booms ere-burger Herbert Flack nog voor zijn zomerse openluchtvertelling. An Nelissen staat inmiddels meer dan 45 jaar op de planken en rondt haar cabaretcarrière dit seizoen af. Sinds ze in 1997 solovoorstellingen begon te spelen, groeide ze uit tot één van de populairste comediennes van Vlaanderen. "Ze is een vaste waarde en haar shows bereiken een breed publiek, terwijl ze inhoudelijk toch steevast moeilijke onderwerpen aankaart. Wie haar ooit bezig zag, blijft fan van haar tomeloze energie en haar unieke vertelstijl. Ze produceert een prachtig evenwicht tussen theatrale momenten en pure stand-upcomedy", licht fan en schepen van cultuur Inge De Ridder toe. Wie zin heeft brengt die avond zijn eigen plaid, stoeltje of ander zitvoorwerp mee. De vzw De Kaaimannen en Bokaal zorgen voor drank en eten, al vanaf 18u.

Dankzij het doorgedreven vezelkabelnetwerk waarin de gemeente investeerde, krijgen ook de bewoners van het Woon en Zorgcentrum Den Beuk in het rusthuis op groot scherm een rechtrseekse verbinding met deze 'vertelling'. "Zij kunnen samen met hun familie via livestreaming alles volgen op groot scherm...., of cultuurbeleving, letterlijk dicht bij huis", zegt schepen De Ridder. De tuin van De Dekenij is bereikbaar via de ingang Hoogstraat, naast Wibra, of via de Antwerpsestraat, naast ALVO Superpost. Bij slecht weer vindt de vertelling plaats in het Feestpaleis, Col. Silvertopstraat 13. Deze info over de exacte locatie wordt 24 uur vooraf via de website en facebookpagina van de gemeente en het Cultureel Centrum De Steiger bekend gemaakt. http://www.boom.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER