© RR

De Bie Printing neemt Antilope uit Lier over

De Bie Printing uit Duffel neemt Antilope Printing uit Lier over. Vanaf 1 juli vormen ze één grafische groep onder de naam Antilope De Bie Printing en behoren ze tot de top 15 in de vellendrukmarkt.

Chris Van Rompaey

Antilope De Bie Printing start onmiddellijk met een investeringsplan ter waarde van acht miljoen euro om van de site in Duffel een van de meest performante grafische productiecentra van de Benelux te maken. “Zo maken we ons gebouw enkele duizenden vierkante meters groter en beiden we ons machinepark gevoelig uit, onder meer met enkele milieuvriendelijke grootformaatdrukpersen”, zegt CEO Bart De Bie.

De integratie van De Bie Printing en Antilope Printing zou tegen eind februari 2018 volledig voltooid moeten zijn. Uiterlijk dan stopt de productie in Lier en verhuizen alle werknemers naar de site aan de Nijverheidsstraat in Duffel.

Bart De Bie, CEO en zaakvoerder De Bie Printing, zal samen met Joris De Lannoy, huidige CEO Antilope Printing, deze nieuwe groep leiden. Johan De Bie concentreert zich op de aankoop van investeringsgoederen en grondstoffen voor de hele groep.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER