© Kioni Papadopoulos

Antwerps openluchtzwembad past openingsuren aan aan zomers weertje

Openluchtzwembad De Molen op de Antwerpse Linkeroever zal van vrijdag tot en met zondag later open zijn: tot 20u in plaats van tot 18u.

ph

Zwemliefhebbers kunnen sinds vorige week voor een frisse duik terecht in de ecologische zwemvijver Boekenberg in Deurne en in openluchtzwembad De Molen op Linkeroever. Met het komende verlengd weekend besliste Sporting A om openluchtzwembad De Molen later open te laten. Waterratten kunnen zo zowel op vrijdag 26, zaterdag 27 als zondag 28 mei tot 20 uur in plaats van tot 18 uur genieten van een verfrissende zwembeurt.

Zwemvijver Boekenberg is open volgens de normale openingsuren en sluit op vrijdag en zaterdag om 19 uur en op zondag om 18 uur. Ook op donderdag zijn beide openluchtzwembaden gewoon open.

Net als vorig jaar zullen de 2 openluchtzwembaden in de zomervakantie hun deuren ook langer openhouden. In zwemvijver Boekenberg zijn zwemmers in de zomervakantie van maandag tot en met vrijdag welkom tot 20 uur. In openluchtzwembad De Molen genieten bezoekers in juli en augustus 4 keer van een pop-upavondopening. Dan is het zwembad open tot 21 uur en wordt er ook telkens een speciale sportactiviteit georganiseerd. Deze avondopeningen vinden enkel plaats bij mooi weer. De exacte data worden dus maar kort op voorhand vastgelegd. Wanneer er een moment voor een pop-upavondopening wordt vastgelegd, wordt dat onmiddellijk gecommuniceerd in het zwembad en via www.sportingA.be. Geïnteresseerde zwemliefhebbers die op de hoogte willen blijven over de pop-upavondopeningen, kunnen daar hun e-mailadres achterlaten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER