© Patrick Hattori

Marathon van tatoeages en scheerbeurten voor Dierenbescherming

Met een tatoeage- en scheermarathon wil het Mechelse Tattoo Freedom dit weekend zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Mechelse Dierenbescherming. Ondertussen renoveren Marc Willems en zijn vrienden van Freedom Clan ook de kattenverblijven in het asiel.

Marijn Sillis

Zaterdagochtend om 9u beginnen ze in Tattoo Freedom aan hun marathon. 24 uur lang, tot zondagochtend 9u, zullen twee tatoeëerders en een barbier aan de slag gaan. Achter de toog mogen de mensen van Dierenbescherming Mechelen de centjes voor de geleverde diensten rechtstreeks in ontvangst nemen.

“We verkopen ook 100 unieke t-shirts”, vertelt Marc Willems. “Aan de overkant van de straat zal mijn vrouw Anne in Cody’s broodjes en hamburgers verkopen. Daarvan gaat telkens één euro naar het asiel."

Maar er is ook meer, want Willems zal niet alleen maar geld inzamelen. “Samen met de vrienden van de Freedom Clan, een vriendengroep waarmee we vaak deelnemen aan Highland Games, zullen we zelf de kattenverblijven in het asiel renoveren”, vertelt Willems, die zelf zeven honden in huis heeft.

Lees donderdag het hele verhaal in Gazet van Antwerpen - editie Mechelen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER