Herman Brusselmans lijdt onder liefdesbreuk

Drie maanden na de liefdesbreuk met journaliste Melissa Janssens (26), getuigt schrijver Herman Brusselmans (56) in Dag allemaal over de diepe wonden waarvan hij moeizaam herstelt.

jva

Voor de tweede keer in vrij korte tijd stortte de wereld van Brusselmans in. Eerst had Tania, de liefde van zijn leven, hem verlaten. De schrijver vond na echter snel terug de liefde bij de dertig jaar jongere Melissa. Maar die idylle kwam even abrupt tot een einde toen ze hem een bericht stuurde met de boodschap ‘Het is gedaan’. Brusselmans was kapot van verdriet, hij en Melissa hadden zelfs al gepraat over een kind samen.

Toch begrijpt Vlaanderens bekendste auteur waarom hij weer door een vrouw werd verlaten. ‘In relaties wil ik voor de ander leven, die helemaal claimen,’ legt Brusselmans uit in Dag allemaal. ‘Bij mij krijg je geen ruimte. Daarom ging Tania weg, en nu ook Melissa.’

'Een stervend paard'

Het liefdesverdriet deed de schrijver nog meer dan anders zwelgen in zelfbeklag. In een recente column vergeleek Brusselmans zichzelf met ‘een van uitputting stervend paard’ en ‘een hertenjong dat zijn moeder nooit heeft gekend’.

Maar gelukkig heeft Brusselmans intussen zijn gevoel voor humor en zijn zin voor schrijven teruggevonden. Op de drempel van de Boekenbeurs verschijnt zijn nieuwe nieuwe roman ‘Zeik’ en hij werkt ook aan een autobiografisch boek. Bovendien belooft hij binnenkort ‘it girl’ Joy Anna Thielmans op de korrel te nemen, hij noemt haar ‘een collega in de Boeken Top 10’.

Lees meer in Dag allemaal.

Meer nieuws over de BV’s lees je op deze Facebook-pagina

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen