Fabienne schrijft ‘mooiste huwelijksgelofte ooit’ voor Herbert Flack

© PN

Zowel Dag allemaal als Story pakken uit met de titel ‘Eindelijk getrouwd!’. Acteur Herbert Flack gaf zaterdag het jawoord aan Fabienne Arras, de twee zijn al 26 jaar een koppel en moesten heel wat obstakels overwinnen. Geen wonder dat het een emotionele plechtigheid werd.

jva

Een schare fans en een massa acterende BV’s juichten het koppel toe aan het stadhuis van Antwerpen. Francesca van Thielen was zaterdag getuige van het huwelijk en Lucas Van den Eynde was eerder getuige van de aanzoek. De bruid straalde in een bloemenjurk van Tim Van Steenbergen, Herbert droeg een blauw pak met rode schoenen en zijn kenmerkende zijden sjaal. ‘Geen das, dan voel ik mij zo opgestropt,’ verklaart hij zijn vestimentaire keuze in Story.

Op ’t Schoon Verdiep verbaasde Fabienne de aanwezigen, niet in het minst een tot tranen toe bewogen Herbert, met haar zelfgeschreven huwelijksgelofte. ‘Jij bent als een stem op mijn hart. Je bent nu mijn man. Door jou zullen mijn voeten stappen en dansen. Door jou zullen mijn ogen lachen. Door jou zal mijn hart slaan. Door jou zal ik beminnen.’ Familie-actrice Sandrine André was ontroerd door deze ‘unieke woorden’ en de schepen sprak van de ‘mooiste gelofte ooit’.

‘Ik heb andere vrouwen ontmoet’

Toen Herbert en Fabienne elkaar meer dan twee decennia geleden in de coulissen van het theater leerden kennen, waren ze allebei nog getrouwd. De vonk sprong echter meteen over en Fabienne scheidde snel van haar man, maar Herbert bleef al die jaren getrouwd met Mimi Peetermans, de twintig jaar oudere actrice. Maar dat was een platonische relatie, weet Dag allemaal, de echte passie voelde Herbert altijd voor Fabienne.

Mimi overleed begin dit jaar aan kanker, maar toch was zijn jarenlange maîtresse en steun en toeverlaat hem even kwijt. ‘Mijn oude leventje stuikte compleet in elkaar. Middenin mijn rouwproces vluchtte ik weg, ook van Fabienne, vaak in mijn eentje naar zee om uit te waaien. En dan kwam ik met andere mensen in contact, en ja, ik heb ook andere vrouwen ontmoet. Maar ik spring niet in zeven sloten tegelijk,’ getuigt Herbert in een exclusief gesprek met Story.

Maar dan kwam ineens de huwelijkaanzoek op het pensioneringsfeestje van Fabienne, volgens Herbert ‘in een zotte en sentimentele bui’. ‘Ik denk dat Herbert, met alle liefde die toen in de lucht hing, ineens weer helemaal verliefd op mij werd’, vervolgt Fabienne in Story.

Lees meer in Story en Dag allemaal.

Meer nieuws over de BV’s lees je op deze Facebook-pagina

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen