Na de Brexit: wat verdient een exit op het EK? Wilmots? Courtois?

© Isosport

De Britten hebben gisteren hun mening mogen geven, vandaag is het aan u: mag bondscoach Marc Wilmots na het EK aanblijven? Is een EK met 24 landen wel een goed idee? En wie moet er in doel tijdens een eventuele strafschoppenserie?

maj

Bondscoach Marc Wilmots liet vandaag weten dat hij al weet hoe zijn toekomst eruitziet -maar voorlopig licht hij nog geen tipje van de sluier op (lees meer ). Wat is uw stem?

Nog zo’n discussiepunt: voor het eerst staan er dit EK 24 landen tegenover mekaar. Het komt het niveau niet altijd ten goede, vinden analisten. “Natuurlijk zal de UEFA claimen dat de uitbreiding een succes is”, schreef onze redacteur Jef Van Hoofstat. “Maar de teams die voordeel haalden uit de uitbreiding zijn nét die landen die nu naar huis gaan: Oekraïne, Zweden, Albanië, Roemenië en Turkije.” (lees meer ). Wat is uw stem?

Stel, stel dat de Rode Duivels zondag tegen Hongarije niet verder raken dan een gelijkspel, ook niet in de verlengingen. Gezien er iemand naar de volgende ronde moet, zullen strafschoppen de wedstrijd dan beslissen. Vanaf 1 juni is het toegelaten een doelman te wisselen enkel voor de penaltyreeks. En laat onze derde doelman Jean-François Gillet nu net een expert zijn in het stoppen van elfmeters. Wat is uw stem?

Voor het EK was er nogal wat discussie over: de nieuwe uitshirts van de Rode Duivels. De ene vond het prachtig, de ander, nu ja, niet. Wat is uw stem?

Tot slot: de sigaret van Radja Nainggolan. Bondscoach Marc Wilmot vindt het kunnen en ook onze chef voetbal Ludo Vandewalle tilt er niet te zwaar aan (lees meer ). Wat is uw stem?

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen