© rr

Kempens dj-duo werkt samen met Amerikaanse zangeres

Het Hoogstraatse dj- en producerproject Thunderbuds heeft een single gemaakt met de Amerikaanse zangeres en actrice Lauren Mayhew. Daar blijft het niet bij, want in september komt ze opnieuw naar ons land voor enkele nieuwe optredens.

Ronny van den Ackerveken

Thunderbuds bestaat uit Philippe Thijs (29) en Thomas Hakkens (28). "Via het management van Lauren Mayhew kregen we de vraag om met haar enkele optredens te doen", vertelt Philippe. "Dat konden Thomas en ik uiteraard niet weigeren. Eerst hebben we samen een single opgenomen. De Nederlandse dj Robert Abigail heeft daar een remix van gemaakt en in de VS is de videoclip gefilmd."

Voor de liveshow van Lauren is daarna nog een cover opgenomen van een nummer van Justin Bieber. "Dat is intussen te koop via iTunes. Twee weken geleden was Mayhew in Europa en hebben we vijf keer met haar opgetreden. De Belgische percussionist Dr. Voodoo stond mee op het podium."

De samenwerking krijgt een vervolg. "Omdat Lauren onlangs hier was, hebben we alvast de zang opgenomen voor een nieuw nummer. De videoclip is al opgenomen in Antwerpen. Momenteel is Lauren in de VS haar show op het punt aan het zetten. In september komt ze weer naar Europa voor een aantal optredens met ons", zegt Philippe Thijs.

Lees het volledige verhaal donderdag in Gazet van Antwerpen - editie Kempen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER