"Zou ze niet zwanger kunnen zijn?"

New Yorker David had alvast één goed voornemen met Nieuwjaar: hij zou wat meer naar de fitness gaan. Daarom kocht hij zichzelf een Fitbit, een polshorloge/polsbandje dat onder meer de hartslag meet. Echtgenote Ivonne wilde ook wel zo’n speeltje om haar gezondheidstoestand op te krikken. Maar haar polsbandje deed vreemd. David richtte zich tot een discussieforum van Reddit om een eventueel antwoord te vinden. Een suggestie leidde daarna tot een verrassende conclusie.

David aan Buzzfeed News: "De hartslag in rust bleef maar hoog bij mijn vrouw. Zelfs tot 110 slagen per minuut. Terwijl dat normaal toch tussen 60 en 100 moet zijn. Daarom dacht ik dat er iets fout was met het apparaatje. Ik heb me dan gewend tot Reddit, omdat ik eerst wilde weten wat er fout kon zijn, vooraleer ik terug naar de winkel zou stappen."

"Ondanks het feit dat ze op basis van haar hartslag veel calorieën leek te verbranden, verbrandde ze er helemaal geen. Wat op zich niet zo opmerkelijk was, want ze bewoog ook nauwelijks in die periode. Moest ik misschien het apparaat resetten?"

Een van de antwoorden was: "Zou het kunnen dat ze iets stressigs gedaan heeft de afgelopen dagen, of zou het kunnen dat ze zwanger is?"

"We wisten niet dat dat een van de gevolgen was van een zwangerschap. Nadat ik dat aan mijn vrouw verteld had, deed ze een zwangerschapstest. En ja, ze bleek een maand zwanger. Een aangename verrassing."

"Het is een mooi verhaal om later met het kind te delen, met dank aan Reddit."

Meest gelezen