© JB

Opbouw Tomorrowland gestart: De Schorre vanaf maandag deels onbereikbaar

De opbouw van de elfde editie van Tomorrowland in De Schorre is al gestart. Vanaf maandag 6 juli zijn de eerste delen van De Schorre niet meer bereikbaar voor het grote publiek en vanaf 10 augustus is het domein opnieuw volledig open.

Jan Boey

Half juni is al gestart met de opbouw van het productiekantoor voor de klimtoren. De andere werken op De Schorre zijn nu ook volop bezig. “De brasserie, de buitenspeeltuin, het toeristisch infokantoor, de recreatieverhuur, het congrescentrum De Pitte en de avonturentoren blijven toegankelijk via de hoofdingang tot en met zondag 12 juli. De One World-brug blijft voor de wandelaars en fietsers tot dat moment open, net als het pad naar de Boomse Vissers en naar het buurtpark van de Schorrestraat”, laat Tina Van Leuven (De Schorre) weten.

Het infokantoor Toerisme Rupelstreek verhuist van 20 tot en met 30 juli naar het Nautisch Bezoekerscentrum Hoek 76, of de andere zijde van de Kapelstraat, vlak bij de Rupel. De recreatieverhuur en de klimtoren op het domein zijn gsloten van 13 juli tot en met 3 augustus. Dat geldt ook voor de buitenspeeltuin en de brasserie, die gesloten zijn van 20 tot 31 juli. De hondenweide, het vlonderpad, buurtpark Kathelijnestraat en Boomse Vissers zijn afgesloten van 24 tot en met 28 juli. Inmiddels staat er ook een gsm-mast in de Schorre, waarop de diverse providers nog hun antennes moeten plaatsen. De ‘reclame’ met De Schorre erbovenop is van ver zichtbaar.

Het onthaal van De Schorre is gesloten van 13 juli tot en met 2 augustus. Het Buurthuis aan de watertoren in de Nachtegaalstraat is open van 21 tot en met 28 juli. Buurtbewoners kunnen er met hun vragen terecht bij de ombudsman en zijn team.

http://buurt@tomorrowland.be http://onthaal@deschorre.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER