Heist wint in blessuretijd van WS Brussel

Heist heeft zaterdag WS Brussel geklopt met 0-1. Challouk maakte het winnende doelpunt pas in blessuretijd.

GF

Al in de eerste minuut moest Lahaye een poging van Ferrari onschadelijk maken. Veel meer gevaar zou er van de thuisploeg over de hele wedstrijd niet komen. Heist kon voor de pauze dreigend zijn langs Webers en een stiftbal van Dethier. Via Challouk kopte Badiane net voor de rust naast.

Op het uur een kopbal van Nwadikwa op een corner van Marchoul naast. Toch gevaar van de thuisploeg met een kopkans van Lokilo op de paal. Kort voor tijd knalde Dethier een mooie kans op de keeper. In blessuretijd trapte Lahaye ver uit, Webers kopte door en Challouk scoorde de 0-1.

Brussel: ?Belin, Niankou, Ambroise (68' Odimboleko), Tchité, Maatoug, Kalonji (68' Lokilo), Divrikli, Ferrari, Aerts, Roge (88' Bossekota), Al Masude.

Heist: ?Lahaye, Webers, Badiane, Deflem (80' Troonbeeckx), Challouk, Dethier, Tambeur, Marchoul, Nwadikwa, Regnier, Vrijsen.

Doelpunten:? 94' Challouk 0-1.

Gele kaarten:? 42' Divrikli, 60' Ambroise, 73' Regnier.

Rode kaarten: ?geen.