© PHOTOPRESS.BE

Bart De Roover volgt Stijn Vreven op bij Lommel

Bart De Roover is de nieuwe coach van tweedeklasser Lommel United. Hij volgt er na dit seizoen Stijn Vreven op. Woensdag wordt de 47-jarige gewezen verdediger van Lierse en de Rode Duivels voorgesteld op de club. Dat maakte Lommel United zaterdag bekend.

De Roover werd in 1997 verrassend kampioen met Lierse en verzamelde eind jaren negentig ook enkele selecties voor de nationale ploeg. Als trainer deed de Kempenaar onder meer ervaring op bij Zulte Waregem en Antwerp.

Bij Lommel United waren ze de afgelopen weken op zoek naar een nieuwe coach, want Stijn Vreven koos voor een avontuur bij eersteklasser Waasland-Beveren, waar hij een contract voor twee jaar tekende en de opvolger is van Guido Brepoels. Ook conditietrainer Werner Martens maakt na dit seizoen de overstap naar de Freethiel.

Vreven loodste Lommel United dit seizoen naar de eindronde, maar daarin bleken ze al snel kansloos te zijn. Ze maken al een paar weken geen kans meer op promotie. Met nog slechts één speeldag voor de boeg staan ze met één punt op de teller dan ook op de vierde en laatste plaats.

MEER OVER Lommel SK

MEER OVER VOETBAL