© Patrick Hattori

© EVE

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Slapen in Mechelse hotels voor goed doel

Wie op 7 of 8 december een hotelkamer boekt in Mechelen, of een vergaderzaal, kiest zelf wat hij ervoor over heeft. De actie kadert binnen het initiatief Music For Life van Studio Brussel. De opbrengst gaat naar de vzw Mechelse Hattrick dat het geld verdeelt onder goede doelen.

Erik Van Eycken

De Mechelse Hotelassociatie en andere spelers tonen zich solidair. Veertien onder hen nemen deel aan de Music For Life-actie wat voor de gelegenheid werd omgedoopt tot Mechelen4Life. Op 7 en 8 december stellen congrescentra en hotels letterlijk de deuren open voor klanten die voor een keer zelf bepalen wat ze voor de service, overnachting of congrescentrum willen betalen. “De opbrengst gaat volledig naar vzw Mechelse Hattrick”, zegt Stijn Beschuyt, general manager van Martin’s Patershof.

“De vzw verdeelt het geld onder diverse goede doelen. Bovendien is het een gelegenheid om Mechelen te promoten als congresstad. Antwerpen en Gent staan hierom bekend, wij veel minder. Nog niet zolang geleden ontstond via de stad en het provinciebestuur ‘Meet in Mechelen’. Nu hebben we een centraal infopunt zoals dat in andere steden al het geval was.”

Meer informatie over het initiatief kan u vinden op www.mechelen4life.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER