© Margo Tilborghs

Politiezone Grens organiseert jobdag op woensdag 4 mei

Wie zin heeft om aan de slag te gaan als agent of als administratief medewerker bij de politie kan op woensdag 4 mei een kijkje gaan nemen op de jobdag van de politiezone Grens.

Margo Tilborghs

De politiezone Grens rekruteert het hele jaar door. Beschikt u over een gezonde dosis creativiteit en ambitie, bent u een echte teamplayer, houdt u van afwisselend werk, wilt u dicht bij huis werken aan de veiligheid van alle mensen en hebt u een open geest en begaan met mensen? Dan kunt u bij de politie uw grenzen verleggen en uzelf ontplooien.

"We zijn voortdurend op zoek naar collega's met de meest gevarieerde achtergrond", zegt commissaris Patrick De Smedt. "We hebben niet enkel behoefte aan politieambtenaren (van agent tot commissaris), maar ook aan ondersteunend burgerpersoneel zoals informatici, boekhouders, dokters, technici en andere specialisten."

Personen uit de hele regio kunnen bij de politiezone Grens aan de slag. U kunt zich alvast oriënteren op de jobdag die doorgaat op het Heidestatieplein in Kalmthout van 14 tot 19.30u. U kunt er kennismaken met de verschillende diensten en teams van de politiezone, zoals interventie, wijkwerking, verkeerspolitie. Vragen over de inschrijvingsprocedure, de selectieproeven, de opleiding, de aanwervings- en de carrièremogelijkheden kunt u stellen aan de beroepenvoorlichters van de politie.

Info: www.pzgrens.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER